Καταστήματα του Mississippi Jeans

Δείτε πληροφορίες για τα καταστήματα του Mississippi Jeans με ανδρικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουαρ, στο Περιστέρι και το Αιγάλεω.

ανδρικα

ρουχα

Περιστερι

Αιγαλεω

Αθηνα

 

 jeans περιστερι πληροφοριες αξεσουαρ
       
 jeans αξεσουαρ καταστηματα αιγαλεω  καταστηματα αιγαλεω ρουχα αξεσουαρ  jeans πληροφοριες αθηνα αξεσουαρ  αξεσουαρ jeans ρουχα mississippi
       
 
 
 

The Flag Store

To κεντρικό κατάστημα του Mississippi Jeans βρίσκεται στο Αιγάλεω, στο κέντρο της πόλης, επί της Ιεράς Οδού. Μέταλλο και ξύλο και έντονα χρώμα με vintage διάθεση συνθέτουν ένα χώρο λειτουργικό και σύγχρονο, ιδανικό για να κάνετε τα ψώνια σας και να γνωρίσετε από κοντά τις συλλογές μας. To To brand name της εταιρείας, σε διάφορες παραλλαγές του, βρίσκει την αποτύπωσή του σε κάθε σημείο του καταστήματος και συνδυάζεται γλαφυρά με παραστάσεις και στοιχεία από την Αμερική του Νότου της δεκαετίας του '30, με τις αναζητήσεις, την ανεμελιά και την πολύχρωμη pop κουλτούρα της εποχής, που είναι πια διαχρονικό σημείο αναφοράς στην παγκόσμια αισθητική. Στις προθήκες και το εσωτερικό του καταστήματος θα βρείτε να φιλοξενούνται όλες οι νέες collections του Mississippi Jeans σε ανδρικά ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ, αλλά και μοναδικές προτάσεις και προσφορές σε off season επιλογές, για οικονομικό και ποιοτικό ντύσιμο!

 

Το κεντρικό κατάστημα του Mississippi Jeans είναι πανεύκολα προβάσιμο καθώς βρίσκεται στην Πλατεία Εσταυρωμένου (Ιερά Οδός 199) λίγα μόλις μέτρα από το σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω (γραμμή 3), ενώ πολυάριθμες γραμμές λεωφορείων έχουν στάση λίγα μόλις μέτρα από το κατάστημα. Μπορείτε απ' όπου κι αν είστε στην Ελλάδα, να κάνετε online τις αγορές σας στο online store του Mississippi Jeans, αν όμως βρεθείτε στην Αθήνα, περάστε ..."κάτω  απ' το ποτάμι" και ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το κατάστημα και τους ανθρώπους του Mississippi Jeans!

 
 

 

 

 
 
Profil

To Mississippi Jeans είναι μια αμμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται επί δεκαετίες με τα φυσικά της καταστήματα στο εμπόριο ανδρικών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ. Με προσανατολισμό το νεανικό ντύσιμο, αλλά και επιλογές που καλύπτουν και πιο κλασσικά style, η εταιρεία έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών για την πλούσια γκάμα των προϊόντων της και τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής που προσφέρει. Στα φυσικά καταστήματα, αλλά και στο e-shop της εταιρείας διατίθενται πάντα συλλογές που καλύπτουν τα trends και τις τάσεις της μόδας κάθε season, αλλά και αποτελούν οικονομικές και ευκολοφόρετες επιλογές για τον σύγχρονο άνδρα, τόσο στα ρούχα και τα παπούτσια, όσο και τα αξεσουάρ. 

 

Η εταιρεία έχει πλέον επεκτείνει τις δραστηριότητες της, τόσο με την διάθεση προϊόντων δικής της ετικέτας, όσο και με την ανάπτυξη και λειτουργία ενός επιτυχημένου ηλεκτρονικού καταστήματος, στο οποίο και διαθέτει online όλη τη γκάμα των προϊόντων της εξυπηρετώντας όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Με σταθερή προσήλωση στη διαμόρφωση της πιο ευνοϊκής σχέσης ποιότητας και τιμής και με διαρκή ανανέωση των προϊόντων και των συλλογών, η Mississippi Jeans βρίσκεται πάντα στην κορυφή των επιλογών των καταναλωτών στο ανδρικό ντύσιμο, τα υποδήματα και τα αξεσουάρ.

 
 
 παπουτσια δειτε αθηνα ανδρικα
 

ανδρικα,ρουχα,eshop,προσφορες

 

Αιγάλεω προσφορές
Mississippi Jeans προσφορές
Mississippi Jeans eShop
Mississippi Jeans ανδρικά ρούχα
ανδρικά ρούχα Mississippi Jeans

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ                                       MISSISSIPPI JEANS                                       COLLECTIONS                                                                                      
                                                                                                                                                                       
Παραγγελίες online                                       Mississippi Club                                       New Arrivals                                                                                      
Πληρωμές                                       Κατάστημα                                       Lookbook                                                                                      
Αποστολές                                       Newsletter                                       Sales                                                                                      
Αλλαγές & επιστροφές                                       Επικοινωνία                                       Photo view                                                                                      

 

 

© 2019 MISSISSIPPI JEANS – Ανδρικά Ρούχα – Αιγάλεω / Περιστέρι all rights reserved • developed and powered by LOGIKON
ανδρικα ρουχα, eshop,προσφορες
τηλεφωνική επικοινωνία
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
3